søndag 12. september 2010

Sånn går no dagan :)

Chrizz er egentlig bare søt og god om dagen, hvorfor kan jeg komme inn på senere. Men han er tilpasningsdyktig det kan man hvertfall fastslå.

Her om dagen var vi ute å gikk oss en liten tur, og bak et gjerde i en barnehage sto det noen 4 åringer som lurte på om de kunne hilse på hunden. Chrizz er vel egentlig en ganske typisk hovawart, de han kjenner og er glad i (ergo de som har klappa han nok, gitt han x antall godbiter etc etc) hilser han på gladelig. De "andre", dvs fremmede, er han egentlig ikke så veldig intressert i, så jeg sa som sant var at det ikke var sikkert han ville hilse på de søte små bak gjerdet med lyst hår og musefletter; de så på meg med store øyne hvorpå den ene utbryter "åja, neeei, er han kankje litt sjiinert? " Kunne ikke annet enn å glise litt, og svare at ja, han var kanskje litt "sjiiinert" :)

Vi har vært litt i stallen i det siste, og hester er ikke fullt SÅ skummelt lengre, men han holder en viss avstand :)

Jaja.. Det var vel det om meg og Chrizz so far :)

1 kommentar:

Sirilainen sa...

Sorry for at je ite har lest bloggen din i det siste, men har vøri hos'a Annika og der var han Tony og ho Ewa. Så i og med at je har vøri hos ho Annika med han Tony og ho Ewa, så har je itte fått lest bloggen din... Hvorfor kom du ikke inn på hvorfor han er fornøyd om dagen? Er det noe du skal sette av et helt eget innlegg til? Prøver du å trigge nysgjerrigheten til leserne sånn at vi liksom skal sjekke hver dag for news?